Monday, April 14, 2014

0 Download "You who came from the stars" with English Subtitle (Full Episodes)

Annyeong haseyo ~(^_^)~

You Who Came From the Stars

Here are the links to watch and download a new Korean drama title "Man Who Came From the Stars"

Episode 1 Episode 2 Episode 3 Episode 4 Episode 5 Episode 6 Episode 7 Episode 8 Episode 9 Episode 10 Episode 11 Episode 12 Episode 13 Episode 14 Episode 15 Episode 16 Episode 17 Episode 18 Episode 19 Episode 20 Episode 21
Enjoy the watch! Bye.

Thursday, March 20, 2014

1 Junior Blogger-blogger Terkenal

Assalammualaikum w.b.t

Lamanya dah tak jenguk blog ni. Rindu tak terkata untuk menulis. Cewahhhhh. Buat masa sekarang ni saya sedang menjalani latihan praktikal di Johor Corporation. 6 bulan kotttttt. Lain rasanya time kerja dengan belajar dulu. Rindu nak pergi class pastu dapat tau class cancel. Rindu nak makan sama-sama dengan member lepas habis class. Rindu nak gadoh time wat assignment sama-sama. Huuuu.


Okay, berbalik kepada topik. Harini saya nak share cerita pasal junior blogger-blogger terkenal. Junior?? Hehe. Junior kat sini merujuk kepada anak-anak mereka lah. Nak tau sape yang saya maksudkan? Jom layan gambar-gambar berikut.

Tak sangka blogger cantik sorang ni dah kahwin and dah ada baby pon. Congratessss nameee. Kalau baca cerita cinta Nameeee ni mmg bole buat novel. Hehe. Putera sulung namee ni nama dia Adam. Comel kan Adam. Geram tauuuuuuu ~(^*^)~




Yana atau lebih dikenali sebagai "hentakbelipat" yang juga merupakan owner butik "Cala Qisya" ni pon dah ada baby tau. Baby girl Yana bernama Hana. Hanaaaaaaaaaa why u so cuteeee. ~(^*^)~




Siapa tak kenal dengan blogger Irine Nadia yang sangat cantik, sopan, dan lemah lembut je orang nya. Irine dan pasangannya dah pun mendapatkan seorang cahaya mata perempuan yang diberi nama "Medina". Seindah nama diberi, baby Irine ni tersangatlah comel macam mummy dia. Awwwwww ^_^





Ehhhh, macam tak percaya. Rasa macam baru semalam je kak Maghiaaaa ni nikoh, tengok-tengok dah ada baby comel lah. Hehe. Nama baby kak Maghiaaaa ialah "Nadrah". Nadrah dilahirkan pada 11 November 2013. Comel kan ;)




Last but not least, blogger faveret kita kak Wanie pon dah ada baby pon. Baby boy kak Wanie ni nama dia "Ammar". Walaupun baru lahir dah nampak dah fotogenik macam mummy dia. Hehe. Comellll sangat tauuu.




Seronok tak korang dapat cuci mata tengok baby-baby comel. Hehe. Yang baru kahwin tu mesti tak sabar nak dapat anak bila tengok baby cute miiiuutttt ni kannnn. Yang belum kawen pulak mesti dah tak sabar nak kawen kan. Ehhhhh :P

Okay lah. Sampai sini dulu entry untuk hari ini. Sampai bertemu lagi. Insha Allah. P/S: Lepas ni blogger Yuyu Zulaikha punya turn pulak nak dapat baby. Yippieeeee ^_^


Sumber gambar dari: Fb, Instagram & Blog.