Tuesday, March 29, 2011

5
Finally, it's Over !



Hey guyz. Apa yang over ni ? Ce citer ! Ce citer ! Nak tahu ? Jom check it out !




























Yeahh. Ini lah dia yang aku maksudkan. Sepanjang minggu lepas, UTM telah menganjurkan pesta konvokesyen sempena majlis konvokesyen yang bakal berlangsung. Memang meriah la pesta ni. Kalah Jom heboh. Artis terkenal pun ada datang such as Justin Bieber. Haha.

Meriah memang meriah. Banyak gerai dibuka dengan harga yang sangat murah. Dan ini telah membuatkan kitorang shopping tak ingat dunia. Almost RM200 juga aku melabur kat pesta ni. Tapi puas hati la. Banyak barang yang aku beli dengan RM200. Senarai barang-barang yang telah dibeli :

  • Baju kurung cotton siap - 3 pasang
  • Kerepek                       - 5 bungkus
  • Jersey Malaysia             - 5 helai
  • Tudung                          - 4 helai
Banyak tak ? Hee. Jangan jelesh. Ohh,ya. Lupa nak cakap. Semalam adalah majlis penutup pesta. So, lepas ni dah tak dapat nak berfoya-foya dan bershopping sakan lagi. Dan terpaksalah berpuasa sunat. Sebab duit dah habis. Sobb.. sobb..

Okay. See you again in my next entry. Bubbye.

Post a Comment