Friday, May 27, 2011

2
Day 7 Challenge : 10 of your favourite songs


Rice Rice Baby

Dah lama tertangguh 10 Days Challenges ni. So, hari ini kita pergi ke day 7 challenge. Kalau nak ikotkan banyak kot lagu yang aku minat sesangat. Tapi aku cuma akan list kan 10 of them. 

1. Littlest things- Lilly Allen

2. Love Song - Sara Bareilles


3. Ku bukan aku - Tilu


4. I'm Yours - Jason Mraz


5. Lucky - Jason Mraz ft Colbie Caillat


6. Itulah Sayang - The Ramlee's


7. Rocket - Yuna


8. I Am Me Once More - Zee Avi


9. Speak Now - Taylor Swifts


10. Hey Stephen - Taylor Swift



Dah macam mp3 entry aku kali ni. Siap ada music player. So, kalau rajin korang dengar lah lagu favourite aku. Aku suka lagu-lagu yang santai dan tenang. And sorry aku tak minat k-pop. Okbai.

Post a Comment